Добавено в количката!

"Мухтаров" ООД предлага разработване на системи за централна климатизация за вашия дом, офис, вила или производствена база.  
Ние разполагаме с експерти, които ще ви съветват и насочват през целия процес - от идеята, през разработването на проекта, изграждането и пускането му в експлоатация. 
Предлага се богат избор от комбинации на вътрешни тела с различен дизайн и широка гама контролни устройства.
VRF системите  са модерен и надежден вариант за климатизация на няколко помещения или цели сгради. Подходящи за жилищни, хотелски, офис, търговски и промишлени приложения. Предимства:
    • Изключително висока енергийна ефективност
    • Адаптивни решения за контрол и мониторинг
    • Богата гама от вътрешни тела 
    • Гъвкави решения за монтаж

Термопомпите са системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода за вашия дом. Подходящи са за къщи и апартаменти. Осигуряват целогодишен комфорт с високо ниво на енергийна ефективност и ниска консумация на електроенергия. Възможни са комбинации с подово отопление и соларни панели. 

Чилър системите се прилагат основно при изграждане на климатизация на цели сгради – административни, търговски, индустриални или промишлени. Правилно проектирана и изградена, чилър системата е сред най-икономичните системи за централна климатизация. Те са доста разнообразни в своите възможности за разположение и монтиране.