Velux Прозорци за плоски покриви

Прозорец за плосък покрив с огънато стъкло

Най-добрият избор за хора, които държат на дизайна в дома си. Атрактивният горен елемент  се състои от огънато стъкло с дебелина до 6 мм, което не се надрасква и покрива конструкцията от край до край, за да осигури сигурно оттичане на вода. Перфектна комбинация от модерен дизайн и висока функционалност. За покриви с наклон 0-15°.

 

 

 

 

 

VELUX прозорец за плосък покрив с огънато стъкло,  позволява приток на повече дневна светлина и се откроява като изключителен модерен акцент към покрива - идеално за всички, които държат на дизайна в дома си. Изберете електрически отваряемия  CVP VELUX INTEGRA® за удобно автоматично управление. 

Предимства:

  • Огънато стъкло, което покрива конструкцията от край до край, за да осигури лесно оттичане на вода
  • Изолационна PVC рамка и двоен стъклопакет за оптимална енергийна ефективност
  • Опция: Дискретен сенник за предпазване от прегряване и осигуряване на идеална температура

Прозорец за плосък покрив с плоско стъкло

Идеален избор за тези, които търсят дискретен дизайн. Външният елемент е 4 мм стъкло, което не се драска, заобиколено от алуминиев профил, който го свързва с конструкцията. Плоското стъкло хармонизира чудесно с покрива. За покриви с наклон 5-15°.

 

 

 

 

 

VELUX прозорец за плосък покрив с плоско стъкло се откроява като стилно и дискретно решение за всеки покрив с наклон 5-15°. Стъклената повърхност има специално покритие за лесно почистване. Изберете електрически отваряемия прозорец CVP VELUX INTEGRA® за удобно автоматично управление.

Предимства

  • Горен елемент от 4 мм темперирано стъкло, което не се драска и е изключително издръжливо
  • Отлична звукоизолация от дъжд, градушка и друг външен шум
  • Изолационна PVC рамка и двоен стъклопакет за оптимална енергийна ефективност

Прозорец за плосък покрив с купол

Усъвършенствана версия на добре познатия купол за плосък покрив – чудесен както за обществени, така и за частни сгради. Акрилният (или поликарбонатен) материал е известен с високата си устойчивост, в сравнение с други популярни синтетични материали. За покриви с наклон 0-15°.

 

 

 

 

 

 

VELUX прозорец за плосък покрив с купол е модерна версия на куполите за покрив, идеално решение за офиси, клиники, работилници и за дома. Прозорецът се състои от PVC конструкция с висока степен на изолация и двоен нискоемисионен стъклопакет. Изберете електрически отваряемия прозорец CVP VELUX INTEGRA® за удобно автоматично управление.

Предимства

  • Отлична звукоизолация от дъжд, градушка и друг външен шум
  • Вариантът с матов купол осигурява оптимална дискретност
  • Простият дизайн на купола предполага слаба необходимост от поддръжка