Термопанели

Термопанелите все повече се налагат в строителството, като бърз метод за изграждане на производствени помещения, складови халета, навеси и други видове сгради. Те запазват топлината в сградата посредством трислойния си състав. Издръжливи са на вятър, влага и дъжд. Множеството цветове, трайността на материалите и бързината при монтажния процес са само част от предимствата на този строителен материал. Сърцевината им може да бъде различна спрямо изискванията на клиента и нормите за пожарна безопасност. Термопанелите са идеален избор за бързото изграждане на фасади или покривни площи. Ние от „Мухтаров“ ООД работим с утвърдени европейски производители, което гарантира качество и дълъг живот на сградата.

ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ Покривни термопанели

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

 • ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

  ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

 • НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

  НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 6° ДО 45°

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 6° ДО 45°

 • ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

  ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

ТЕРМОПАНЕЛИ

СЪСТАВЪТ НА ТЕРМОПАНЕЛИТЕ Е ОТ ДВА СЛОЯ ЛАМАРИНА, МЕЖДУ КОИТО ИМА ТОПЛОИЗОЛАЦИОНЕН СЛОЙ ОТ ПОЛИУРЕТАНОВА ПЯНА, МИНЕРАЛНА ВАТА ОТ ВЛАКНА ИЛИ СТИРОПОР. СРЕД ПРЕДИМСТВАТА НА ТЕРМОПАНЕЛИТЕ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИМ

Лесното и бързо монтиране, върху готова конструкция. Те са пожароустойчиви, топлоизолиращи и шумоизолиращи, заради тяхната сърцевина от минерална вата или полиуретанова пяна. Могат лесно да се демонтират и монтират отново, ако решите да преместите постройката. Здрави и издръжливи са с дълъг експлоатационен период – около 50 години. Леки са и за поставянето им не се изискват сложни конструкции. Термопанелите са идеални за обекти в хранително-вкусовата промишленост, за мокри помещения и производства с агресивна среда. Имат широк температурен диапазон на издръжливост от -60 до +75 градуса по Целзий. Ето защо те са основен материал за изграждането на хладилни и сушилни съоръжения. Изглеждат много добре и придават характер на постройката с възможност за избор на широка гама цветове.

ВЪТРЕШНАТА ИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВНИТЕ САНДВИЧ ПАНЕЛИ (СЪРЦЕВИНАТА), МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗГОТВЕНА ОТ СЛЕДНИТЕ МАТЕРИАЛИ

 • Полиуретанова твърда пяна (PUR).
 • Полиизоциануратна твърда пяна (PIR).
 • Mинерална вата (MW).
И трите вида изолация са достатъчно ефикасни срещу течове и осигуряват добро топлоизолиране. Различната сърцевина е създадена, за да отговори на противопожарните норми. В зависимост от търсения коефициент на топлопреминаване и устойчивост на пожар. В зависимост от изолационния материал варира и дебелината на сърцевината на термопанелите. Може да избирате между различни видове монтиране - със скрит монтаж на крепежния винт или с видим крепежен винт. В „Мухтаров“ ООД разполагаме с екип от специалисти с дългогодишен опит в монтажните дейности на термопанели. Разполагаме и с необходимата техника за бързо и лесно монтиране навсякъде независимо от сложността на проекта: 25-метров телехендлер, вишка 18-метрова и вакуумна лапа. Свържете се с нашите специалисти чрез онлайн формата ни за запитване или на телефон 0700 70 880.
сандвич панели
сандвич панели
сандвич панели
сандвич панели
сандвич панели
Файлове за изтегляне:
Поискайте оферта