Фамилна къща метална конструкция

Сглобяеми къщи с метална конструкция

През последните години наблюдаваме тенденция за голямо нарастване на интереса към сглобяемите къщи с метална конструкция. Предимствата на тези сгради са в бързото им изграждане, ниската им себестойност, изключително високият коефициент на топлоизолация, което пък води до 70% по-ниски разходи за поддържане на оптимални температури в жилището.

Къщата от метална конструкция може да бъде също толкова естетична на външен вид, енергоефективна и практична като всяка друга сглобяема конструкция. След проектирането на изграждането на къщата се случва много бързо. Конструкцията се изгражда от греди и колони от стомана като отделните елементи се заваряват и подсилват с допълнителни планки. Нанасясе антикорозионно покритие което защитита металната конструкция. След изграждането на металния скелет паралелно с това се монтира и фасадното покритие от сандвич-панели или покривна и фасадна система от ламарина винкел фалц или друг вид устойчив материал.

Отвътре сградата се допълва с вата и гипсокартон. Конструирана по този начин, цялата постройка се отличава с висока товароносимост и устойчивост на вятър и сняг. Сглобката на панелите придава допълнителна сигурност за ограничаване на топлинни мостове и е надеждна топлоизолация. За разлика от монолитните сгради, металните конструкции не улягат и съответно не се напукват, което пък гарантира тяхната дългогодишна трайност.

От „Мухтаров“ ООД имаме голям опит в изграждането на сгради от метална конструкция и гарантираме качеството на материалите и постройката. За да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти разработихме съвместно с архитектурно бюро Топ АРХ наши проекти за къща метална конструкция. Домът се преглава в различни квадратури РЗП, в различни опици за брой спални и санитарни помещения. Контрукцията е олекотена а домът стилен и практичен. Свържи се с нас още сега и ние ще съдействаме за цялостното изграждане и проектиране на твоя мечтан дом!

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ С МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ
Сглобяеми къщи с метална конструкция
Сглобяеми къщи с метална конструкция
Сглобяеми къщи с метална конструкция
Сглобяеми къщи с метална конструкция
Сглобяеми къщи с метална конструкция
Сглобяеми къщи с метална конструкция
Поискайте оферта