Куполи

Куполът е архитектурен елемент, наподобяващ кухата горна половина на сфера. Изработен от различни материали, той има дълга история, датираща още от праисторическо време. Подобно на дъгите и сводовете, куполите дават възможност за покриване на сравнително големи отвори със зидани конструкции, поради което традиционно се използват широко в строителството на обществени сгради от древността до днес.

Ние от „Мухтаров“ ООД произвеждаме различни видове куполи и завършващи елементи за покрив за всеки, който търси уникална и неповторима визия или различен и запомнящ се покрив. Разработваме и различни видове форми на металната керемида според търсената визия и ефект. „Мухтаров“ ООД има дългогодишен опит в изработването на куполи, както за хотели, жилищни сгради, административни сгради, така и за църкви.

Куполи

Видове ламарина, които могат да се използват за обличане на куполи.

  • Неръждаема ламарина с декоративно покритие, имитиращо злато.
  • Медна ламарина.
  • VM Zink ламарина в цвят кварц и антра.
  • Ламарина с полиестерно покритие в цвят по RAL.

„Мухтаров“ ООД е фирма с дългогодишна история и традиция в изграждането на куполи. Изминали сме дълъг път с постоянно усъвършенстване на екипа, който влага всички знания и много старание в изработката на куполи. Може да изпълним целия ангажимент - изграждане, монтаж и обличане на купол, по зададен от възложителя/архитекта/проект и визия. За допълнителна информация и БЕЗПЛАТНА консултация, се свържи с нашите специалисти още сега.

обличане на кулол с ламарина
обличане на кулол с ламарина
обличане на кулол с ламарина
обличане на кулол с ламарина
обличане на кулол с ламарина
обличане на кулол с ламарина
Поискайте оферта