Битумна мембрана Клас APP

Битумните мембрани са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (APP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Те са особено пластични и са приложими във всякакъв тип географски райони, особено там, където се изисква устойчивост към топлина, UV лъчи и стареене.

Съвременните АРР мембрани се отличават с подобрена гъвкавост при ниски температури, съпоставима с тази на някои класове SBS мембрани.

Подходящи са за полагане като финишен слой. Покритие от минерална посипка или защита от акрилна/алуминиева боя повишават допълнително топлоустойчивостта и живота на битумната мембрана.

Битумна мембрана Клас APP

Приложения:

При едно - или двупластови хидроизолационни системи за плоски покриви, подложени на интензивно слънцегреене и високи работни температури.

Параметри:

  • Висока топлоустойчивост.
  • Висока устойчивост на стареене.
  • Висока UV устойчивост.
  • Добра гъвкавост при ниски температури.
  • Лесно полагане.
Поискайте оферта

Продукти от категория
Битумна мембрана Клас APP

Sagitta APP 0°C

Битумните мембрани SAGITTA са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с пластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. За постигане на по-висока якост и дименсиална стабилност армировката, използвана при мембраните SAGITTA, е от нетъкан полиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки.

Aries APP -5°C

Битумните мембрани ARIES са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. За постигане на по-висока якост и дименсиална стабилност армировката, използвана при мембраните ARIES P, е от нетъканполиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки.

Gemini APP -10°C

Битумните мембрани GEMINI са произведени от висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, атактен полипропилен (АPP) и селективно подбран стабилизиращ пълнител. Неговите превъзходни качества са силно изразени в двете основни характеристики: топло и студоустойчивост. За постигане на по-висока якост и дименсиална стабилност армировката, използвана при мембраните GEMINI P, е от нетъкан полиестер, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки. Армировката на GEMINI FC е от нетъкан полиестер от дълги нишки, стабилизиран надлъжно с усилени стъкловлакнести нишки, което придава на мембраната още по-висока якост.