Velux Стандарт

Стандарт- горно управление
GZL 1051/ НОВО GLU 0051

Покривен прозорец с класическото горно управление. Има вградена вентилационна система, а удобната горна дръжка го прави подходящ за почти всякаква височина на монтаж и позволява да поставите мебели отдолу.

GLU е нашият полиуретанов покривен прозорец, който е 100% без нужда от поддръжка. Особено подходящ за помещения с повишена влажност, или навсякъде, където е удобно да няма нужда от поддръжка във времето. ThermoTechnology™  отвътре: нашата уникална изолационна технология Ви дава допълнителен силен и енергийно ефективен щит срещу студа.

 

Всички основни функции :

 • Оптимизиран двоен стъклопакет - топлопреминаване на прозореца UW 1.3 W/m2K
 • Устойчив на всякакви метеорологични условия
 • Вградена вентилация за свеж въздух при затворен прозорец
 • Позиция за лесно почистване
 • Подготвен за лесен монтаж на щори

Детайли за продукта 
  


 1.Устойчив на всякакви метеорологични условия- Покривни прозорци VELUX са тествани да издържат метеорологичните условия на всеки сезон - от дъжд и градушки през лятото, до сняг и лед през зимата.
2. Вградена вентилация за свеж въздух при затворен прозорец-Вграденият въздушен филтър Ви осигурява по-здравословна среда, като спира праха и насекомите. Почиства се лесно и се поставя обратно.
3. Позиция за лесно почистване- За да почистите външното стъкло на стъклопакета, завъртете крилото на 180°. Застопорето го с помощта на резето. Двете Ви ръце са свободни да го почистите.
4. Подготвен за лесен монтаж- Допълнете Вашия покривен прозорец VELUX с щора VELUX. Всички наши покривни прозорци имат предварително монтирани конзоли за лесен монтаж на всички щори VELUX. Те предлагат ефективна защита от светлината и прегряването, за всяка ситуация и предпочитания.
5.Вътрешно покритие-Покривни прозорци в естествена дървесина са покрити с безцветен лак на водна основа, който защитава дървото от прах и влага.
Покривни прозорци с бяло полиуретаново покритие имат здрава сърцевина от термомодифицирана дървесина с водоустойчиво покритие от полиуретан, с обли ъгли, без снадки. 
6.Комплекти за поддръжка-Ако искате да удължите живота на Вашите покривни прозорци VELUX или просто да ги поосвежите, разгледайте тези комплекти.
VELUX предлага продукти, които съдържат полезни материали, ако искате да смените въздушен филтър, да поправите драскотина, да смажете пантите, да боядисате прозореца или да освежите блясъка на лака.
7.Гаранция- Velux предлага 10 години гаранция на различните продукти

Стандарт- долно управление

GZL 1051 B
Долно управление при висок надзид

 • Удобна долна дръжка за управление
 • Естествена дървесина с лаково покритие
 • Устойчив на всякакви метеорологични условия
 • Вградена вентилация за свеж въздух при затворен прозорец
 • Позиция за лесно почистване
 • Подготвен за лесен монтаж на щори
 • Оптимизиран двоен стъклопакет- топлопреминаване на прозореца Uw=1.3

 

 

 

 

 

 

 

 

Този покривен прозорец се отваря и затваря с елегантна дръжка в долната част на крилото- препоръчано решение, когато се налага или желаете да поставите прозореца на по-голяма височина, например при наличие на висок надзид. Прозорецът разполага с нова вградена вентилационна система с две степени, която позволява удобно проветряване, дори при затворен прозорец.