МУХТАРОВ ООД Е ОСНОВАНА ПРЕЗ 1993 Г. КАТО МАЛКА СЕМЕЙНА ФИРМА И ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЕ Е ДОКАЗАЛА КАТО НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР И ВЕРЕН ИЗБОР В СВОЯТА ОБЛАСТ.

 • about_us_cover_1.jpg
 • about_us_cover_2.jpg
 • about_us_cover_3.jpg

Ние специализираме в производството и монтажа на покривни профили, въздуховодна арматура, метални конструкции, доставка, продажба, производство и монтаж на ОВК системи за бита и офиса, за търговски жилищни и индустриални сгради. Основана преди повече от 25 години, компанията ни се е доказала като надежден партньор и верен избор в своята област.

Фирмата ни разполага със собствена материална база - цех за производство на покривни профили, въздуховодна арматура, метални конструкции; мострена зала и складова база.

Ние съчетаваме иновацията и традицията, като основното ни предимство е младият и динамичен управленски екип, готов да предложи иновативно решение за всяка ситуация. Ние работим с утвърдени специалисти и монтажници с дългогодишен опит - гаранция за качествената ни продукция и монтаж, отговарящ на изискванията на клиента. Материалите, които влагаме в производството си са на водещи производители, с гарантирано качество.

Ние се стремим да осъществим идеите на нашите клиенти отговорно, толерантно и професионално. Ние ще ви изслушаме и ще ви предложим най-доброто решение за вас и вашия проект.

"МУХТАРОВ" ООД Е ОДИТИРАНА И РЕГИСТРИРАНА ОТ INSPECTA ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ С ИЗИСКВАНИЯТА НА :

 1. ISO 9001:2015 - Система за качество
 2. ISO 14001:2015 - Система за управление на отпадъците и опазване на околната среда
 3. ISO 45001:2015 - Система за безопасни условия на труд

ФИРМАТА Е РЕГИСТРИРАНА В ЦЕНТРАЛНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕГИСТЪР НА СТРОИТЕЛЯ ПРИ КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЪС СЕРТИФИКАТИ:

 1. 1-ва група строежи от 1-ва до 5-та категория
 2. 2-ра група стоежи от 1-ва до 4-та категория
 3. 3-та група строежи от 3-та до 5-та категория
 4. 4-та група строежи от 1-ва до 5-та категория
 5. 5-та група строежи: отделни видове смр

Мухтаров ООД – успешно защитиха сертификация

Мухтаров ООД – успешно защитиха сертификация към Българска Браншова камара по машиностроене за работа с флоурпарникови газове във връзка с регламент Регламент(ЕС)2015/2067, като напълно покриваме всички изисквания за монтаж и поддръжка на климатична хладилна техника и термо-помпено оборудване – сертификат 118/валиден от 23.02.2022г. до 24.02.2027г.

Мухтаров ООД е оторизиран дистрибутор, инсталатор и сервиз на климатична техника GREE

Мухтаров ООД е оторизиран дистрибутор, инсталатор и сервиз на климатична техника GREE за регион северозападна България. Предлагаме консултация, проектиране, израждане и сервиз на ОВК (отоплителни вентилационни и климатични) системи. При нас можете да намерите пълната гама продукти на световния производител на климатична техника.

Мухтаров ООД е оторизиран дистрибутор и инсталатор на покривни прозорци VELUX

Mухтаров ООД е оторизиран дистрибутор и инсталатор на покривни прозорци VELUX, предлага консултация, продажба и монтаж на всички видове покривни прозорци и аксесоари от продуктовата гама на VELUX.

Мухтаров ООД е оторизиран търговски представител и инсталатор на покривни системи General Membrane

Мухтаров ООД е оторизиран търговски представител и апликатор/инсталатор на покривни битумни хидроизолационни системи General Membrane, битумни керемиди Tegola Cadanese, както и други покривни системи от продуктовата гама на General Membrane и Ви Ди ЕФ

Мухтаров ООД е оторизиран инсталатор на покривни системи Tondach

Мухтаров ООД е оторизиран инсталатор на покривни системи керамични керемиди Тондах (Tondach). Монтажните специалисти на фирмата са преминали успешно обучение по всички стандарти на организацията което ни позволява да дадем по високо ниво на качество на нашите клиенти, както и регистрация на покривът с 20 годишна гаранция от Тондах.