Основни дейности

Мухтаров ООД е основана през 1993 г. като малка семейна фирма и през годините се е доказала като надежден партньор и верен избор в своята област.

Ние специализираме в производството и монтажа на покривни профили, въздуховодна арматура, метални конструкции, доставка, продажба, производство и монтаж на ОВК системи за бита и офиса, за търговски жилищни и индустриални сгради. Основана преди повече от 25 години, компанията ни се е доказала като надежден партньор и верен избор в своята област.

Фирмата ни разполага със собствена материална база - цех за производство на покривни профили, въздуховодна арматура, метални конструкции; мострена зала и складова база.

Ние съчетаваме иновацията и традицията, като основното ни предимство е младият и динамичен управленски екип, готов да предложи иновативно решение за всяка ситуация. Ние работим с утвърдени специалисти и монтажници с дългогодишен опит - гаранция за качествената ни продукция и монтаж, отговарящ на изискванията на клиента. Материалите, които влагаме в производството си са на водещи производители, с гарантирано качество.

Ние се стремим да осъществим идеите на нашите клиенти отговорно, толерантно и професионално. Ние ще ви изслушаме и ще ви предложим най-доброто решение за вас и вашия проект.

"Мухтаров" ООД е одитирана и регистрирана от Intertek за съответствие с изискванията на ISO 9001:2015.

Фирмата е регистрирана в Централния професионален регистър на строителя при Камарата на строителите в България със сертификати за Първа и Пета група за строежи от трета до пета категория.

Удостоверения:

Удостоверение - Първа група Удостоверение - Втора група Удостоверение - Трета група Удостоверение - Четвърта група Удостоверение - Пета група