МУХТАРОВ - Традиции и иновации в строителното инженерствоВентилация и климатизация

Вентилационните системи са изключително важни, те са белите дробове на една сграда. Чрез ОВК системите се постига нужният микроклимат в определените помещения.

Виж повече

Покривни и фасадни системи

Петата фасада на една сграда, така наричат архитектите покривът. Сам по себе си той е най-важният елемент от един дом, офис или промишлена сграда. Всеки трябва да има надежден покрив.

Виж повече

Хидроизолации

Богат асортимент от хидроизолации в зависимост от специфичната нужда на сградата и архитектурата. Надеждни и безкомпромисни към качеството.

Виж повече

Строителни дейности

Извършване на строителни дейности, свързани с груб строеж и цялостно строителство до ключ на еднофамилни къщи, многофамилни жилищни сгради и мултифункционални сгради по индивидуални архитектурни проекти.

Виж повече

Климатици

Нов сайт на Мухтаров за продажба на климатична техника. Ще намерите подробно описание, техническа и сервизна информация, цени и промоции.

Виж повече

Покривни прозорци VELUX

Превърнете мрачното подпокривно пространство в светла и модерна мансарда с повече естествена светлина и простор във всяко помещение, с помощта на VELUX

Виж повече

Последни новини

Виж всички
Януари 29 , 2021

Одобрени по проект за подпомагане...

Фирма Мухтаров ООД е одобрена за финасиране по Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност по приоритетна ос "Предприемачество и капацитет за растеж на МСП". Наименованието на пр...