Всички знаем, че покривът и фасадата са това, което придава завършен вид на нашата сграда. От изключителна важност е те да са изпълнени отговорно, професионално и качествено, за да гарантират както приятна визия, така и надеждност и сигурност за обитаващите сградата. "Мухтаров" ООД е специалист в областта на монтиране на системи за покриви с различен наклон, улуци и окомплектовки, аксесоари, куполи и фасадни системи. В екипа работят специлиасти и ръководители с доказан дългогодишен опит в областта. Нашата мисия при изработване на покривните системи е без компромис към качеството, защото нашите клиенти заслужават най-доброто и най-качественото. 

Предлагаме пълно консултиране при изграждането на Вашия покрив, анализ и оглед на специфичните архитектурни изисквания на Вашия проект и специално внимание към детайла. Защото вие заслужавате качествен и издръжлив на природните стихии покрив.

В страницата ще откриете разнообразни покривни системи от ламарина, предлагаме над 10 различни цвята и богат асортимент от аксесоари.

Вашият комфорт е наша работа!