Система винкел фалц

Метални покриви по винкел фалц система

Изборът на покрив е от съществено значение за подсигуряването на топъл и сух дом. Металните покривни системи са отличен избор, тъй като позволяват голяма гъвкавост и разнообразие при монтаж. Системата винкел фалц е класическа покривна система от ламарина, подходяща за финално покритие на покриви и фасади на сгради. Ние от „Мухтаров“ ООД имаме голям опит с тази технология, като изпълняваме дори най-нестандартните архитектурни желания на нашите клиенти. За да бъде твоят дом такъв, какъвто си го представяш.

Какво представлява винкел фалц системата?

Това са ламаринени панели, произведени на ролкова машина, строго калибрирани. Те се скопчват един в друг посредством специфичен захват, а начинът на захващане остава невидим и така покривът и фасадата имат стилна визия. В „Мухтаров“ притежаваме високотехнологичната машина VARIOBEND, която ни позволява да изпълним всяка нестандартна поръчка със завидно продуктово разнообразие и бързина. Класическият покрив от ламарина е често срещано решение по целия свят, тъй като е надежден и дълготраен.

Сред предимствата на металните покриви по винкел фалц системата са:

  • уникална визия
  • лека конструкция
  • богато разнообразие от цветове, което позволява уникалност на всяка сграда
  • богато разнообразие от видове ламарина (цинк, мед, ПЕ ламарина, алуминий)
  • значително голяма дължина на листите
  • няма изискване за минимален наклон - може да бъде монтирана дори при наклон от 1 градус

Техническа информация:

  • стандартен размер - ширина на тавата между фалцовете 550 мм
  • опционален размер - ширина на тавата между фалцовете 340 мм

Монтаж:

Монтажът на ламаринени покриви по винкел фалц системата се прави върху вече изградена основа. За целта предварително поставяме подпокривна конструкция. След това се измерва и изрязва ламарината, като това може да се направи и на място. Следва т.нар. скопчване. То може да бъде от единичен или двоен фалц. Ние винаги препоръчваме двоен фалц, тъй като той гарантира качество, дори при много малък наклон на покрива и струпване на големи количества сняг или вода.

Как да избера правилния вид покрив?

Ние от „Мухтаров“ ООД те съветваме винаги да се консултираш с опитни специалисти и архитекти преди да правиш скъпоструващи ремонти или изграждане на нови покриви. Експертите ще ти помогнат да прецениш кой е най-подходящият за теб вариант. А за по-голяма сигурност ние предлагаме предварителен оглед и цялостна оценка на спецификите на сградата. „Мухтаров“ ООД имаме над 26 години опит в монтажа и изграждането на покриви. Може да предложим цялостно решение за твоя дом. Свържи се с нас чрез сайта ни или директно на телефон 0700 70 880.