Синтетична керемида Inspire

Inspire е следващото поколение покривни продукти от най-високо качество. Това е идеална комбинация от естествената красота на покривната плоча и технологично най-съвършените методи и материали. За създаването на продуктите Inspire се използват естествени материали като камък и първични смоли. При изработката им се използват матрици с различни ръбове и повърхности, даващи вида на естествена плоча.

 

Здравината и устойчивостта се постигат благодарение на специална, подлежаща изцяло на рециклиране, формована под налягане смес от смола и естествен варовик. Използването на пресоване вместо леене под налягане създава специфичен “ефект на изкорубеност”. Този ефект гарантира плътно съединяване на повърхностите, предпазващо от дъжд и сняг и елиминиращо необходимостта от предварително огъване.

 

Специалният процес, използван за изработване на плочите Inspire, също така осигурява отлична защита срещу ултравиолетови лъчи, градушка и огън.
Плочите Inspire могат да се поставят с чук и пирони или с пневматичен пистолет за пирони, като могат да се режат с ръчни или електрически триони. За да се осигури правилното полагане, върху всяка плоча има маркирани зони за забиване на пироните. Нанесени са също така маркери за застъпване според наклона на покрива и хоризонтални дистанционни елементи. Тези означения са предназначени специално за гарантиране на точно и бързо полагане.
Плочите могат да се закрепват към покриви, покрити с дъски или такива с напречни опорни летви, което ги прави подходящи както за обновяване на стари сгради, така и за ново строителство. Ниското тегло на плочите (13.45 kg/m2) премахва необходимостта от тежка поддържаща покривна конструкция.
Покривните плочи Inspire предлагат собствен уникален стил, красота, здравина и трайност, които откриват един цял нов свят в покривните покрития.

 

Inspire е висококачествен продукт с първокласни характеристики, предлагащ дълготрайна красота, най-високи експлоатационни показатели и 50-годишна гаранция.

ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ Синтетични Керемиди Inspire

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

 • ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

  ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

 • НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

  НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 16° ДО 90°

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 16° ДО 90°

 • ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

  ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

Синтетична Керемида Inspire
Файлове за изтегляне:
Поискайте оферта