Скатен покрив керамична керемида

„Мухтаров“ ООД предлага пълно реновиране на покривни, скатни площи с керамични керемиди. Фирмата е с дългогодишен опит в ремонта и изграждането на покриви и е оторизиран представител на системите за керамични керемиди Tondach на Винербергер. 

ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ КЕРАМИЧНИТЕ КЕРЕМИДИ

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

 • ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

  ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

 • НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

  НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 16° ДО 80°

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 16° ДО 80°

 • ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

  ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

Скатен покрив керамична керемида

Покриви с керамични керемиди

Tondach продуктите от Винербергер са висококачествени керамични керемиди, които предоставят всичко необходимо за изграждане на сигурен и дълготраен покрив. С тях предлагаме разнообразни решения при изграждането или реновацията на скатни покриви с минимален наклон от 10 градуса. Когато покриваме скатен покрив с керемиди и аксесоари Tondach, получаваме перфектно съчетаване между отделните елементи върху конструкцията, което гарантира дълготрайност, добро фиксиране и невъзможност за разместването им при силни ветрове и не на последно място уникална визия.

Сред предимствата на керамиката като устойчив строителен материал се нареждат здравина, екологичност, дълготрайност и инвестиция, която се отплаща във времето. Комбинацията между качествена изходна суровина, високотехнологичен производствен процес и професионализъм при монтажа са необходимото условие за покриване на най-високите стандарти в строителството и удовлетворяване на клиентските желания и очаквания.

Компоненти на цялостната покривна система Tondach

Аксесоарите, необходими за цялостна покривна система са фолио (подпокривна мембрана), летви, контра летви, керамични аксесоари - като керемиди със специфични функции (например вентилационна, снегозадържаща, полукеремида и др.). Прилагането на некерамични аксесоари също са от ключова важност, като част от решенията, които Винербергер предлага: от вентилиращата лента под капаците на билото, монтирани със сух монтаж, скоби за керемиди и капаци, летводържатели, защитна мрежа против птици, различни елементи за вентилация, до обшивка за комин, системи за снегозадържане и т.н. Използването на всички необходими аксесоари за покрива гарантира неговата дълготрайност и надеждност. А в комбинация с предоставената от Винербергер 33-годишна гаранция може да си спокоен за поколения наред.

покриви с керамични керемиди
компоненти на цялостната покривна система Tondach
Файлове за изтегляне:
Поискайте оферта