Система River Clack

Металните листи могат да се изтеглят на място на строителната площадка, като това елиминира необходимостта от презастъпване при дълги скатове. Благодарение на дренажния канал при свързката на металните листи тази система е напълно водонепропусклива.

Мухтаров ООД има специалист с широк опит в монтажа на покривна система RiverClack. Нашата компания е утвърдена в монтажа, сертифицирана от Iscom S.p.a., Италия - производителят на уникалната система.

ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА СИСТЕМА RIVERCLACK

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКЪВ КЛИМАТ И УСТОЙЧИВИ НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ

 • ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

  ПРИГОДНИ ЗА ПОКРИВИ С ВСЯКАКВА ФОРМА

 • НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

  НЕ ИЗИСКВАТ ПОДДРЪЖКА

 • ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 2° ДО 90°

  ПОДХОДЯЩИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ПРИ ПОКРИВИ С РАЗЛИЧЕН НАКЛОН ОТ 2° ДО 90°

 • ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

  ПОЗВОЛЯВАТ ВЕНТИЛАЦИЯ НА ПОКРИВНОТО ПРОСТРАНСТВО

Защо да изберем система RiverClack ?

1. Пълна водонепропускливост.

Благодарение на уплътнителните връзки, тази покриваща система е непромокаема - дори и напълно залята от вода тя е изключително надежна за плоски покриви. Системата има сертификат за продукт от типа хидроизолация.Интегрираният отводнителен канал в системата е гаранция за водоустойчивост. Дори когато покривът е напълно наводнен, във вътрешният канал теоретически може да проникне минимално количество вода което бързо се отича. Решението за снаждане на отделните листа е без допълнителни уплътнения.

2. Заключваща система без видими крепежи

Металните листове се укрепват върху носещата конструкция без отвори по повърхността, което позволява свободно линейно разширение. Могат да бъдат използвани листа и по дълги от 100 м.

3. Олекотена система подходяща за тип послоен монтаж.

Няма нужда от сложни конструкции, просто полагате носещ греди от тънкостенни столици или дървени греди; подреждате топлоизолация между и тях и покривате с RiverClack.

4. Издръжливост.

Алуминиевите, медните и стоманените листове не се променят с времето и имат изпитанa, гарантирана издръжливост години наред.

5. Лесен монтаж.

Полагането е леко, без специална допълнителна подготовка, с което се постига бързо изграждане на покрива.

6. Възможност за свободно ходене по покривът.

Върху профилите може да се стъпва, без това да води до някакви отклонения. Устойчиви са на особенно силни натоварвания.

7. Самоогъване.

Профилите могат да се самоогъват до 20 м минимален радиус (екструдиран алуминий с дебелина 0,7), само чрез фиксиране на системата, следвайки контура на долната конструкция.

ИКОНОМИЧЕСКИ ЕФЕКТИВЕН - Дълъг живот без необходимост от поддръжка.

Мухтаров ООД работи в тясно сътрудничество с ISCOM и вече е изпълнила два значими обекта с този вид покривно покритие - Спортен комплекс "Камчия" - 9000 кв.м. извити листи и покрив на Нов терминал на летище Варна - над 11 000 кв.м прави листи.
Профилиране директно на строителната площадка - нов международен пътнически терминал гр. Варна - над 11 000 кв.м. изготвени и пакетирани за 3 дни.

система RiverClack
система RiverClack
Поискайте оферта