Въздуховоди за къщи

ПОЛУТВЪРДА ВЪЗДУХОДНА СИСТЕМА ARIA CONNECT
Идеята зад полутвърдата тръбопроводна система HEATPEX ARIA CONNECT за разпределение на въздуха (2 диаметъра: 75 mm и 90 mm) е да отговори на нуждите на инвеститорите и монтажниците, когато става дума за цялостно решение за еднофамилни къщи. Модулният дизайн на системата улеснява персонализирането на нейните части към специфичните изисквания на всяка сграда.

Компонентите на системата са изработени от изключително лек, но издръжлив пластмасов материал, осигуряващ надеждна работа в продължение на години, без риск от механични повреди или корозия.

Оригиналната OneClick технология на HEATPEX ARIA® позволява много бърз и удобен монтаж без използване на инструменти. Освен това системата е една от първите на пазара, която отговаря на най-рестриктивния клас на херметичност ATC1. Това осигурява ниски експлоатационни разходи и, заедно с технологията Ultra-Fresh® (обща бактерицидна активност при 99,99%), най-високо качество на въздуха за потребителите.
ПОЛУТВЪРДА ВЪЗДУХОДНА СИСТЕМА ARIA CONNECT
ТОП КЛАС НА ХЕРМЕТИЧНОСТ (ATC 1)
Тиха и енергоефективна HRV система Чрез използването на подходящи материали и патентована система за свързване OneClick технология между отделните части на системата, постигнахме най-висок клас на херметичност на системата (ATC1) по стандарт PN-EN 17192. Това означава, че херметичността на въздуховодите в нашата система е три пъти по-висока от тази за клас D.

Това се постига без използване на допълнителен уплътнителен материал по време на монтажните работи. Класът на херметичност ATC 1 е потвърден от тестове, извършени от независима лаборатория.
HRV Система
ИНСТАЛИРАНЕ ПО-БЪРЗО ОТ ВСЯКОГА - ONECLICK технология®
С оригинална система за свързване – OneClick technology®, всички части на системата за възстановяване на топлината могат да бъдат свързани без никакви инструменти. Ако са необходими някакви модификации по време на инсталирането на системата, различните части могат да бъдат разкачени лесно без риск от повреда.

Благодарение на гъвкавите гофрирани тръби монтажът е много лесен. Не са необходими фитинги, като тръбни колена.

one click technology
АНТИБАКТЕРИАЛНИЯТ ИДВА КАТО СТАНДАРТ
Дишайте свеж и чист въздух през цялото време.

Цялата въздухоразпределителна система HEATPEX ARIA CONNECT е обработена с антимикробни добавки Ultra – Fresh®, за да направи въздуховодите устойчиви на микроби (99,99% намаление). Това е потвърдено от независими лабораторни тестове съгласно стандартите ISO 22196.

Гладката вътрешна повърхност на въздуховода поддържа отлаганията на мръсотия до минимум.
HEATPEX ARIA CONNECT - Antibackterial
ГОЛЯМО ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ
Само 6 основни елемента.

Модулният дизайн на системата улеснява персонализирането на нейните части към специфичните изисквания на всяка сграда. Това помага да се намали броят на частите, които остават неизползвани, да се ограничи до минимум пространството, заемано от вентилационната система, и да се поддържат разходите за целия проект възможно най-ниски.

Разпределителните кутии могат да бъдат свързани хоризонтално или вертикално, увеличавайки броя на необходимите слотове.
HEATPEX ARIA CONNECT
HEATPEX ARIA CONNECT
HEATPEX ARIA CONNECT