Velux Каталози и цени

VELUX е вашият умен избор


Покривни прозорци VELUX допринасят за постигане на здравословен вътрешен климат, като внасят чист въздух и дневна светлина. Ето още шест добри причини да изберете оригинален покривен прозорец VELUX.
 

Velux
Още пространство за вашите нужди: Когато ви се струва, че домът ви вече не е достатъчно голям, не винаги е необходимо да се местите. Можете да намерите своето ново жилищно пространство под покрива с прозорци VELUX. Да разширите дома си нагоре е по-лесно и по-евтино, отколкото да намерите нов. В същото време можете да сбъднете мечтите си и да дадете път на плановете, за които отдавна копнеете.

Стойността на дома ви ще се увеличи: Когато избирате нашето надеждно качество, можете да сте сигурни, че си струва. Решенията ни са добра инвестиция и ще увеличат стойността на вашия имот. Как? С покривни прозорци, които не само осигуряват страхотна гледка, но и са дълготрайни и с уникален дизайн, вашите стаи ще са по-просторни и осветени

Първият модерен покривен прозорец: Първият модерен покривен прозорец е разработен от нашия основател, регистрирал компанията през 1942 г. Било е истинско просветление, когато покривният прозорец VELUX превърнал тъмната таванска стая в обитаемо пространство. Можете да разчитате на нашия опит, правим покривни прозорци вече 80 години

Дизайн, подходящ за вашия дом: Предлагаме ви разнообразие от решения – дневна светлина, разширена гледка, чист въздух, топлоизолация, намаляване на шума, естетика и решения за интелигентен дом с мобилно управление. Имаме всичко, което пожелаете. Вземете в свои ръца контрола за комфорта на вашето жилище. Оригиналните щори и сенници VELUX са финалният щрих: те не само контролират притока на топлина или светлина, но също така пасват на интериорния дизайн на дома ви.

 

ПРОДУКТИ ОТ КАТЕГОРИЯ VELUX КАТАЛОЗИ
ПРОДУКТИ ОТ КАТЕГОРИЯ VELUX ЦЕНИ
Поискайте оферта