GDL Прозорец - балкон VELUX

Покривни прозорци - балкон - GDL
Прозорец-балкон VELUX се отваря за секунди, за да могат слънчевите лъчи да влязат във Вашата мансарда.
Оригиналният балкон добавя свеж въздух, светлина и прекрасна гледка към дома Ви.
А когато е затворен, се слива с равнината на покрива.

Покривни прозорци - балкон - GDL

Предимства

Насладете се на предимството да имате балкон – VELUX прозорец-балкон се променя от прозорец до балкон за секунди .Нека природата влезе в дома Ви – осигурете си повече естествена светлина и свеж въздух Покривен прозорец или балкон – изборът е Ваш. Горният елемент може да се ползва като класически покривен прозорец

Още повече дневна светлина и панорамна гледка

Прозорец-балкон VELUX Ви позволява да се насладите на естествена светлина и прекрасна гледка, като отваря дома Ви към околността. Елементите се отварят навън и така осигуряват огромно допълнително пространство към Вашата мансарда.

Управление

Горният елемент се отваря нагоре, с помощта на удобна долна дръжка. След това долният елемент се избутва напред и страничните релси се спускат автоматично.

Изцяло дървен вариант

Покривни прозорци в естествена дървесина са покрити с безцветен лак на водна основа, който защитава дървото от прах и влага. .

Бял вариант без нужда от поддръжка

Бяло боядисаните покривни прозорци са покрити с лак на водна основа и бяла боя, която защитава дървото от прах и влага..

Външно покритие

Устойчиво на атмосферни влияния алуминиево покритие. Цвят: NCS: S 7500-N сив, RAL: 7043 Може да поръчате също мед или цинк.

Стъклопакет 66 – енергийно ефективен

Троен стъклопакет със закалено външно и ламинирано вътрешно стъкло. Отлично намалява шума от дъжд и градушка. Още по-добра енергийна ефективност и специално покритие срещу външен конденз.
Троен стъклопакет 66
Троен стъклопакет
Закалено стъкло
UV Филтър
Ламиниран, за безопасност
По-малко шум при дъжд
Звукоизолация
Топлоизолация (прозорец) W/m2K 1,2
Топлоизолация (стъклопакет) W/m2K 0,7
Звукоизолация, dB 37
ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ - БАЛКОН - GDL
ПОКРИВНИ ПРОЗОРЦИ - БАЛКОН - GDL