Портални врати и огради

Конзолните портални врати са все по-популярни и търсени. Те допълват външния вид на фасадата и са изключително удобни за употреба. Изработват се от метална, плътна или решетъчна конструкция под формата на крило. Отличават се с висока скорост на отваряне и ниско ниво на шум и имат изключителна здравина и устойчивост при всякакви климатични условия и механични въздействия. От „Мухтаров“ изработваме огради и портални врати по индивидуален проект и задание на клиента. Работим по предварителен дизайн или върху готови системи. Предлагаме и асортимент от елементи от ковано желязо, които придават различна визия и неповторимо усещане за уют, стил и престиж.

Къде се монтират

Порталните врати могат да бъдат поставени навсякъде. Подходящи са за големи индустриални заводи, административни сгради, както и частни домове. Могат да бъдат изработени за проходни отвори с ширина до 12 метра.

портални врати
ПРЕДИМСТВА НА КОНЗОЛНИТЕ ВРАТИ

Сред многобройните предимства на конзолните врати е минималната поддръжка, която се изисква. Те се почистват изключително лесно, тъй като нямат релса която да затруднява движението на крилото при натрупване на листа, прах и други замърсявания, както и не е необходимо да се почистват при снеговалеж.

портални врати
МЕХАНИЗЪМ НА ЗАДВИЖВАНЕ

Конзолните врати могат да бъдат задвижвани с лекота механично, като не се изисква сила, но могат да бъдат и оборудвани с електрически мотори с дистанционно управление. С напредването на технологиите се предлага и все по-голямо разнообразие от управления: от обикновено дистанционно до управление чрез мобилен телефон (което позволява гъвкав контрол върху достъпа, като може да пропускате определени служители само в работни дни и т.н.).

Портални врати
Дизайн

Не по-малко важен е дизайнът на порталните врати и огради, затова предлагаме разнообразие, което да пасне на твоите архитектурни спецификации и изисквания и широка гама от възможности за изработка точно на твоята портална врата.

Портални врати
Поискайте оферта