muhatarov blog news

Термопомпата за басейн е отлично решение за твоя комфорт не само през лятото, но и през цялата година. За да се насладиш на споделени мигове в топлия басейн и да си гарантираш възможно най-дълъг експлоатационен живот на своята термопомпа виж съветите на експертите на „Мухтаров“ ООД.1. Правилен монтажЗа да си осигуриш безпроблемна работа на термопомпата за басейн, е хубаво тя бъде монтирана от опитен професионалист. Ние от „Мухтаров“ имаме дългогодишен опит в монтажа на термопомпи за басейн и гарантираме качеството на всеки поставен от нас продукт. Не се предоверявай на баш майстори, за да нямаш проблеми след това.2. Редовно проверявай филтрите и отворите за всмукване и изпускане на въздухС течение на времето е възможно филтрите и отворите на термопомпата за басейн да се запушат от различни видове замърсители, като например песъчинки, листа и други. Чистият филтър поддържа оптимален воден поток през системата и намалява износването на компонентите, затова е важно филтрите да се почистват или подменят редовно.3. Поддръжка на вентилатора и изпарителяУвери се, че вентилаторът и изпарителят на термопомпата са чисти - без прах и замърсявания. При замърсяване ефективността на термопомпата намалява, а сметките за електроенергия се увеличават. Чистият изпарител ти гарантира по-икономична работа на термопомпата.

4. Периодична проверка от специалистПрофесионалната профилактика на термопомпата е особено важна преди и след зимните месеци, когато термопомпата за басейн работи интензивно. Професионалистите от „Мухтаров“ ще забележат ранните признаци на проблеми и ще ги отстранят преди да се стигне до сериозни повреди, които не само ще ти костват много време, но и ще доведат до големи разходи.5. Поддържане на правилно ниво на фреонаПравилното ниво на фреоновата течност е от изключителна важност за надеждната работа на термопомпата. Проверката на фреоновата течност също е част от профилактиката на термопомпата. Важно е нивото на фреона да е достатъчно и да няма течове.Специалистите на „Мухтаров“ и GREE Shop Varna препоръчват:Правилната поддръжка и монтаж на термопомпата за басейн са от ключово значение за нейната продължителна и ефективна работа. Редовните проверка, почистване и поддръжка от професионалист ще ти помогнат да се наслаждаваш на комфортно отопление на басейна и ще удължат живота на термопомпата. Ако се грижиш добре за термопомпата си, тя ще те възнагради с години безпроблемна работа и приятни мигове в басейна.

А, ако все още не си избрал своята термопомпа за басейн, може да се свържеш със специалистите на „Мухтаров“ и GREE Shop Varna, които ще ти съдействат да направиш правилния за теб избор. Виж термопомпите за басейн тук - или се обади на телефон 070070880