Добавено в количката!!
Фирма „Мухтаров Клима“ ООД е създадена през 2006 г. с основен предмет на дейност продажба, монтаж, профилактика и сервиз на битови сплит и мултисплит системи, термопомпи и VRF системи.

През годините фирмата се доказа като надежден и лоялен партньор в своята сфера и натрупа богат опит, като с това се наложи като специалист в изграждането на ОВК системи и доставчик на съоръжения в Североизточна България. Услугите на „Мухтаров Клима“ ООД все по-често се търсят из цялата страна и дейността на фирмата не е ограничена само до Варна и региона.
„Мухтаров Клима“ ООД разчита изключително много на своя млад и динамичен управленски екип, които са готови винаги да предложат иновативно решение, съобразено с най-детайлните изисквания на клиента. При нас работят специалисти, утвърдени в сферата на ОВК инсталациите, с дългогодишен опит, които са нашата гаранция за качествено изпълнение на поетите ангажименти.

Фирмата разполага със сертификат за правоспособност за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3 кг. флуорирани парникови газове, в съответствие с изискванията на Регламент (ЕО) 842/2006 на Европейския парламент и на съвета от 17.05.2006 г.

Към настоящия момент, „Мухтаров Клима“ ООД е регионален дистрибутор за Североизточна България на утвърдената в световен мащаб марка климатици GREE. Фирмата поддържа богата складова наличност в офисите си в гр. Варна.

За „Мухтаров Клима“ ООД най-добрата референция е доволният клиент. Стоим до клиента си от идеята до пускането на обекта в експлоатация, защото „Вашият комфорт е наша работа!“.