Добавено в количката!!
Кой е Oventrop ?

За да предложим високо качество на своите услуги и да отговорим на твоите очаквания за надеждност и здравина на предлаганите от нас продукти и решения, ние от „Мухтаров“ си партнираме с доказани на пазара марки. Това гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на съоръженията. Такъв наш партньор e Oventrop.

Кой е Oventrop?

Oventrop е един от водещите в Европа производители на арматури, регулатори и системи за отоплителната техника. Фирмата е компетентен партньор на търговци на едро, монтажни фирми, проектанти и на промишлеността.

Философията на Oventrop

Обединяването на цялостни арматури, регулатори и други компоненти за всички области на сградната техника в икономически изгодна, енергоспестяваща и екологична система. Изискванията стават все по-високи с техническия прогрес и законовите предписания, а Oventrop предлага висококачествени решения, които ги покриват.

Продуктова гама

Oventrop има богата гама от решения за всички дейности свързани с отоплителните инсталации. Системи за водно подово отопление и контрол, уреди за хидравличен контрол на водни отоплителни системи, станции за БГВ и помпени групи, кранове с термоглави за управление на температурата на радиаторни тела, резервоари и енергоспестяващи станции и много други.

Обади се за консултация с наш специалист