Добавено в количката!

Изпратете Вашата заявка за профилактика и ние ще се свържем с Вас Огледът на място се извършва от нашите технически ръководите и има за цел да конкретизира и уточни всички специфики различни и други дейности, които не са включени в стандарния монтаж. Нашите служители ще ви консултират и насочат професионално за възможностите къде е най подходящо място за монтаж на вътрешно и външно климатично тяло. Ще ви определят кой типоразмер, мощност, климатик е най удачен за климатизиране на конкретното помещение. Ако имате съмнения за самият монтаж заявете оглед на място за да сте сигурни, че в денят на монтажът няма да има изненади.

За инжинерингови проекти като смяна котел с термопомпа или други вид източник отопление/охлаждане, преработка на централна климатична инсталация и други видове системи - огледът на място е задължителен.

Огледът се заплаща 30 лв. в рамките на градът и 50 лв. в извън градът при разстояние до 50км. При поръчка сумата се приспада от цената на техниката. т.е. ние ще ви възстановим платени пари за огледът.

Моля, въведете вашите данни