Добавено в количката!!
Отоплителни системи

Отоплителната система представлява комплекс от технически елементи и устройства, които са проектирани да осигурят топлина в дома, офиса или друга сграда. Тези системи имат за цел да поддържат желаната температура, осигурявайки комфорт и уют през студените месеци. В услугите, предлагани от професионалния екип на „Мухтаров“ ООД, се включва изграждане на отоплителни инсталации, работещи на различни видове гориво - газ, електричество, твърдо гориво, термопомпа, в зависимост от вашето желание за икономичност, надеждност, цена, автономия и т.н. В процеса на избор на топлоизточник, както и вътрешни тела (конвектори, радиатори) екипът на „Мухтаров“ ООД ще ви даде професионално мнение и насока за правилен избор според вашите предпочитания, отразявайки спецификите на вашата сграда. За всеки обект специалистите на „Мухтаров“ ООД изготвят индивидуален ОВК проект, в който са отчетени всички параметри на сградата и допълнителни изисквания на възложителя, така че да се гарантира надеждна и ефективна работа на отоплителната инсталация и постигане на желания комфорт, независимо дали говорим за жилищна сграда, заведение, хотел, индустриална постройка или административна сграда.

Какво представлява инсталацията – отопление с термо помпа ?


Отоплението с термопомпа е един от най - екологичните и енергийноефективни начини за отопление на вашия дом. Съоръженията имат висок коефициент на трансформация на енергията и това ги прави фаворит при търсенето на дългосрочно решение, съчетано с ниски разходи. Това е и причината термопомпените системи да бъдат най-предпочитани за отопление сред потребителите от Централна и Източна Европа, както показва най - новото проучване на пазара на GfK. Екипът на „Мухтаров“ има добре подготвени специалисти и дългогодишен опит в изготвянето и реализацията на проекти за цялостни инсталации за отопление, охлаждане и битово горещо водоснабдяване (БГВ) с термопомпа за апартаменти и къщи. За разлика от другите източници на енергия при правилен подбор на вътрешни тела, инсталацията може да служи и за охлаждане през летните месеци. Термопомпената инсталация може да бъде изградена с подово отопление, конвектори, радиатори, лира за баня, бойлер за топла вода.

Какво представлява инсталацията – отопление с газов/пелетен котел ?


Както и при термопомпата, така и при избора на газов или пелетен котел, е необходимо в процеса на проектиране, инсталацията да бъде добре оразмерена, спрямо отпляемата площ на сградата. Газов или пелетен котел – като енергоизточници са подходящи както за къщи и апартаменти, така и за по - големи сгради. Инсталацията се изгражда с вътрешни тела – радиатори, конвектори, лира за баня, подово отопление, бойлер за БГВ.
Важно е да се отбележи, че изборът на правилната отоплителна система зависи и от други фактори, като размера на сградата, климатичните условия и наличните ресурси. Нашата цел е да помогнем в избора на най - подходящото решение, което ще осигури топлина и комфорт във всяко пространство за дълги години. Затова не се колебайте, а потърсете професионална консултация от екипа на „Мухтаров“ ООД тук - https://bit.ly/3wQsNQT или на телефон 0700 70 880

Обади се за консултация с наш специалист