Добавено в количката!!

Изпратете заявка за монтаж, профилатика или оглед

Заявка за оглед

Да избереш правилната климатична техника, с точния размер и подходящите параметри за твоя дом, заведение, хотел, индустриална сграда или офис сграда не е лесна работа. Но с услугата „Заявка за оглед“ от „Мухтаров“ ООД си спестяваш последващи ядове и вземаш правилното решение. Нашият екип от опитни специалисти е на разположение, за да извърши подробен оглед на всякакви видове помещения. На място те се запознават с обстановката, снемат необходимите данни и размери за помещенията, преценяват специфичните изисквания на архитектурата и обсъждат с клиента търсения ефект от климатичната инсталация и да установим най-подходящите места за системата с оглед най-ефективното ѝ използване.

Процесът на оглед включва:

 

  • Запознаване с проекта на мястото
  • Уточняване на параметрите на сградата (изолация, квадратура, стъклопакет)
  • Уточняване на предпочитан тип инсталация (моноблок, мултисплит, термопомпа, соларна система, вентилация)
  • Консултация с наш представител за най-подходящата инсталация спрямо архитектурата, търсения ефект и бюджет
  • Запознаване в дълбочина със спецификите на производство или други дейности (ако има такива) или със специфични изисквания на възложителя
  • Следва изготвяне на ценово предложение, консултация и извършване на монтажни/ремонтни дейности след възлагане

 

Защо да заявя оглед?


Специалистите от „Мухтаров“ ООД препоръчваме предварителен оглед, ако имате колебания относно подходящото позициониране и мощността на климатичната техника и въобще двоумения за избора на климатична и вентилационна техника.

Нашите специалисти на място най-добре ще преценят:

 

  • правилното място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика;
  • подходящата мощност, предвид обема на помещението и неговите архитектурни специфики, интериорен дизайн и степен на енергийна ефективност.


Заявка оглед може да направите за соларна система, термопомпа, вентилация, моноблок система, мултисплит система, вентилация на заведение или други тип сграда.
За да заявите оглед на вашето помещение, попълнете формуляра по-долу с необходимата информация. Нашите екипи ще се свържат с вас, за да уточнят датата и часа на огледа.

Заявките за оглед и консултация на място са платени услуги - в рамките на гр. Варна се заплаща 30лв, а извън град Варна (за област Варна) - 50лв

.